Voel jij het ook......... die energie om je heen en in je, die krachtiger lijkt te worden met elke dag.

Een soort van trilling die steeds meer druk lijkt te geven. Niet negatief hoor; ik voel het als een toenemende blijde verwachting. Het is niet alleen het ontluikende voorjaar. Het is meer.........en veel grootser. Snap je waar ik het over heb?


Mocht je nu denken: waar heeft ze het in vredesnaam over, neem dan even een moment stilte. Ga ergens heen waar je niet gestoord kunt worden. Ga lekker ontspannen zitten en leg een hand op je hart of op je buik. Haal een paar keer rustig adem; in door je neus en uit door je mond. Vestig nu je aandacht op de energie (lucht) die tegen je lichaam aan drukt. ‘Drukt’ is wellicht een groot woord, maar je snapt wel wat ik bedoel. Na een tijdje voel je misschien dat die lucht trilt, heel zachtjes. En als je dat waarneemt, voel je misschien ook diezelfde trilling binnen in jou.
Voel je helemaal niets, geen man over boord. Houd je beide handen op een 30 cm van elkaar en breng ze langzaam meer naar elkaar toe en dan weer even iets meer afstand en weer terug naar elkaar. Voel je nu een bepaalde ‘weerstand’? Dat is het gevoel dat ik bedoel. Vestig nu opnieuw de aandacht op je buitenkant en kijk eens of je nu die luchtdruk voelt.


Dat wat jij nu wellicht waarneemt, voel ik heel sterk. Het is de afgelopen weken toegenomen. Ik word daar blij van bemerk ik. Wat staat er te gebeuren? Het hele universum lijkt de adem in te houden, Maar waar voor? Het maakt op mij de indruk alsof er heel veel liefde naar de aarde komt. Wat een enorme impact zou dat kunnen hebben op ons mensen en dus op de wereld.
Wellicht heb jij er andere gedachten over. Zou je die aan me willen vertellen? Weet je welkom om te reageren. Ik ben er blij mee.
Ineke
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.