shutterstock 115563325 1

Ik nodig je uit een oefening met mij te doen. Het resultaat zal je verrassen.


Als je buiten bent, gewoon achter het huis (als je een grote tuin hebt) of aan de wandel in de natuur, is er altijd wel ergens een boom die jou meer opvalt dan alle anderen. Misschien weet je zo al een boom die je aanspreekt.
Raak die boom eens aan met je volle handpalmen, vanuit respect. Het gaat hier om een levend iets.
Voel nu zonder oordeel en zonder je denken in te zetten. Wat voel je, wat neem je waar?


Misschien vind je het leuk een stapje verder te gaan;
Dan kun je visualiseren dat je in de boom stapt. Dat jij je helemaal verbindt met die boom. Je haren zijn vervlochten met de takken en je voeten één met de wortels van de boom. Kun je voelen dat de sapstroom van de boom nu ook door jou heen stroomt? En weer; wat gebeurt er, wat neem je waar?


Ik vind het heerlijk om zo een tijdje te staan. Het geeft me rust, energie of warmte en liefde, afhankelijk van de boom waar ik in ben. Het is interessant om eens verschillende bomen uit te proberen. Je zult merken dat elke boom zijn eigen uitstraling heeft.


Zo’n maatje gun ik jou!


Ik zou het fijn vinden als jij jouw ervaringen met me deelt via Facebook of mail. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hartegroet,
ineke