Your task is not to seek love, but to seek and find all the
barriers within yourself that you have built against it.

 

Dit thema was voor mij een rode draad in 2014 en 2015; welke blokkades zitten er in mij zodat ik liefde niet binnen kan laten komen.
Het bleken vooral blokkades te zijn met......

betrekking op mezelf liefhebben. Je kent ze vast wel, die overtuigingen als:
• Dat ben ik toch niet waard
• Wie zit er nu op mij te wachten
• Wat kan ik nou betekenen voor de ander of voor de wereld enz. enz...


Ondertussen ben ik zover dat ik je kan zeggen hoe bevrijdend het is om al dit soort overtuigingen los te hebben gelaten en ten diepste te mogen voelen van hoeveel ongekende waarde ik ben. Net als wij allemaal. Vanuit die grootse eigenliefde heb ik ont-dekt wat ik voor de ander kan betekenen;

 

Heling aanreiken op alle gebied. Op het fysieke, mentale, geestelijke en spirituele vlak.

 

Elk mens heeft zijn kwetsuren. Soms licht, vaak ook met diepe pijn gepaard gaand. Deze pijn stapelt zich met nieuwe pijn tot gevolg. Zo zien we op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer. We staan niet meer in contact met onszelf. Heling geeft rust, ruimte en licht. Het geeft je de mogelijkheid om in contact zijn met je gevoel en je hoger zelf.


Mijn clienten hebben mogen ervaren hoe het is om met mij aan een helingsproces te werken. Sinds kort kan heling nog intensiever ervaren worden, want ik heb nu toegang tot een samenwerkingsverband waarin ik werk met een toegewijd medisch team van buitenaardse afkomst.

Vanuit grote liefde zoeken vele ET’s (Extra Terrestrials = buitenaardsen) contact met ons als aardebewoners om ons te ondersteunen waar nodig. Zij hebben een enorme liefdevolle bereidheid de mens te willen helpen, zowel op fysiek gebied als ook om weer in contact te komen met onszelf zodat we waar kunnen nemen waar wij voor bedoeld zijn. In de sessies die ik zelf heb ondergaan voelde ik de indrukwekkende liefde die me zowel op fysiek niveau als op mentaal en spiritueel gebied veel heeft gebracht.

 

Ik voel me vereerd en dankbaar dat deze ervaren medische buitenaardse wezens ook met mij willen werken om jou de heling te kunnen aanreiken die je verder helpt op jouw weg. Op de website van Healing Centre Byond Medecine, Extra Terrestrial healing & Communication  vind je veel informatie over dit thema.

 

Roept dit blog vragen of opmerkingen bij je op, schroom dan niet en mail of bel me.
Tel. 06-17 220 157 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
In liefdevolle verbinding,

 

Ineke Dane