licht2

Ik ben oprecht boos geweest op allen in het universum. Een grote groep, zeer sensitieve, jonge mensen heeft het zwaar

in deze wereld. Alle informatie komt heel intens en direct bij hen binnen. Zij kunnen hier amper leven. Het gevoel dat zij tussen wal en schip lijken te vallen raakt me diep en doet me zeer. Het geeft me een machteloos gevoel.

 

Reactie van mijn spirituele gids op die boosheid was: "Wat ga JIJ daar aan doen dan?"
Tja.... Healen dus.

 

Ik voel me begenadigd te mogen werken met een liefdevol en professioneel, buitenaards medisch team. Afgelopen week kreeg ik na zo'n healing een reactie van een jonge, zeer hoog sensitieve vrouw, die het zwaar vindt om er te ZIJN, in dit leven, deze 'ratrace'.


Ze zei:"Ik voel me zowel geestelijk als fysiek weer op aarde gezet".


Wow, dat maakt me blij!!!!
Mijn boosheid was niet terecht. Deze groep van gevoelige mensen valt zeker niet tussen wal en schip. De vraag is meer of wij in staat zijn ons met hen te verbinden. Eén te ZIJN.

 

Hartegroet,
Ineke Dane

 

PS wil je meer lezen over ET Healing kijk dan op www.inekedane.nl  of www.ethealing.nl