Reacties

 

(reactie op een spirituele ochtend)

Lieve Ineke en Paul. Bedankt voor deze bijzondere helende ervaring. Ik was 2 dagen ervoor 'onder zeil', geveld door migraine. Iets in mij zei dat ik wel moest gaan. Snakkend weer uit mijn donkere hol naar buiten......Door de natuur, jouw team waar je mee samenwerkt, kortom met de kosmische helende krachten rondom, voelbaar op die fijne plek, knapte ik ziender ogen op en voelde ik mij een stuk lichter. Ook Paul, dank voor je ontroerende pianospel. De uitwerking van die ochtend maakt dat ik me sinds vandaag weer helemaal ' jetje' voel. Ja ik deel graag. Sterker nog, voor natuurliefhebbers en voor iedereen die zich wil verbinden met ook de niet zichbare elementen, is deze ochtend bij Ineke Dane en Paul Kempers een aanrader.

Anneke te Lintelo, droomcoach bij KenJeDroom.

 

 

De ET healing van jou heeft mij zo goed gedaan. Wat een heerlijke energie weet jij door te geven. Veel energie en creativiteit losgemaakt!
Mijn acupuncturist vroeg mij anderhalve week later hoe het kwam dat al mijn orgaanfuncties zo goed werkten!
Bovengemiddeld!!

MAKLORE
Leerlingbegeleider in het voortgezet onderwijs
Kleuren- en droomcoach

 

Er is na de healing wel degelijk iets verandert, vooral in mijn bewustzijn. Mijn vertrouwen in mijzelf en mijn taak hier op aarde is nog dieper geworden en mijn innerlijk weten heeft een enorme boost gekregen. Vele kwartjes zijn gevallen en die geven mij een stevige basis.

Ik vond de ET behandeling heel prettig en bijzonder. Ineke geeft op een hele fijne manier de boodschappen door en dat maakt dat ik in vol vertrouwen en overgave kon laten gebeuren wat moest gebeuren. Het was soms emotioneel en intens maar er was zoveel liefde om me heen dat het goed was.
Ik heb vele inzichten mogen ontvangen die mij tot op de dag van vandaag helpen te zijn wie ik ben en volledig te vertrouwen op dat wat ik doe. Het voelt alsof er een opening is gemaakt waardoor het contact met mezelf en alle energieën om me heen sterker en helderder is. Ik durf te gaan staan voor wie ik ben en wat ik doe!
Mariëtta Maatkamp, Energiewerker

 

Lieve Ineke, vorige week dinsdag was ik bij je en mocht ik genieten van jouw behandeling en het fijne gesprek. Ik voelde me welkom, ik voelde me gezien, ik mocht er zijn! Dat alles samen deed me zo goed! Mijn slaapproblemen zijn er niet minder door geworden, maar ik merk dat ik rustiger en vooral blijer ben geworden. Je hebt iets op gang gebracht, iets weer laten stromen wat ik kwijt was. En daar ben ik je heel dankbaar voor. Ik kom vast nog een keer bij je terug, maar dit ik wilde ik je nu al mededelen. Met een warme groet,

Bernadette, oefentherapeut Mensendieck

 

 Ik heb Ineke leren kennen als een begripvolle, zuivere, rechtstreekse, oprechte, maar vooral hele lieve vrouw. Ik kwam bij haar als een egoïstische, negatieve zeur zonder enige vorm van levenslust. Doordat zij zich volledig op mij focuste voelde ik mij begrepen. Er ontstond duidelijkheid van de bron van mijn problemen, waardoor ik mezelf begon te begrijpen en terug te vinden. Al kan dat soms heel confronterend zijn.Er is hierdoor een heel ander mens bij mij naar boven gekomen. Eentje die makkelijker, begripvoller, positiever en veel gelukkiger in het leven staat. Ik ben hierdoor in een persoonlijke groei gekomen die niet te stoppen is. Waarvoor ik Ineke heel erg dankbaar ben! Na me 29 jaar te hebben geïrriteerd aan het leven is er nu in mijn 30ste levensjaar vreugde en liefde ontstaan. Ineke heeft een speciaal plekje in mijn hart gekregen?

 Thijs

 

Met Ineke praten is heerlijk.

Heel snel zijn we bij de kern van het verhaal, er hoeven weinig woorden omheen gezegd te worden.

Soms stelt ze me een vraag waarbij mijn perspectief op de zaak volledig veranderd en ik weer tot een ander inzicht kom.

Soms stelt ze me een vraag die zo raak ik, dat ik ter plekke in huilen wil uitbarsten en dat ook doe, want dat kan. Bij Ineke vergeet ik altijd de tijd, ik ben helemaal in het hier en nu.

Nellleke Natuurdiëtist

 

Wat de coaching mij bracht:

"Je kunt veel over jezelf nadenken in een probleemsituatie en er toch niet uitkomen.

Coaching bracht een heel verhaal terug tot enkele kernzaken waar je wel iets mee kunt."

Wouter ICTer

  

Dit is voor mij een keerpunt geworden in mijn leven. Zo simpel en eenvoudig om mijn leven gelukkiger te maken.

Loes huisvrouw

 

Het gaat eigenlijk vrij snel. Ik slaap weer goed en word uitgerust wakker.

Ongekend heerlijk.

Loop zigend door het huis.

Ina

Het is lang geleden dat ik ’s avonds met een leeg hoofd op de bank zat. Met “de eenvoud van het loslaten©”is dat mogelijk. Dit geeft een goed gevoel en het geeft extra energie om uitdagingen, zowel privé als op het werk, aan te gaan.

Freek Janssen Manager

 

De eenvoud van het “loslaten” is voor veel mensen iets waarvan zij denken dat dit niet voor hen is weggelegd. Ze voelen zich verantwoordelijk, maken zich snel zorgen, geven invulling aan zaken die er niet zijn en veroorzaken daarmee in hun hoofd een rollercast die bijna niet meer te stoppen is. Gevolg is onzekerheid, stress, spanning en soms zelfs angst. Dit niet alleen privé maar ook in het werk.

Vanuit mijn functie als Manager HR zie en spreek ik regelmatig medewerkers die worstelen met grote veranderingen maar vaak ook met reguliere dagelijkse gebeurtenissen. Als ik dan met deze medewerkers in gesprek ga, blijkt dat zij niet meer kunnen relativeren en zeker niet kunnen loslaten. Het effect van de methode “de eenvoud van het loslaten©” heeft grote indruk op mij gemaakt.
Medewerkers die de training “de eenvoud van het loslaten©” hebben gevolgd en deze methode in de praktijk toepassen, hebben een enorme ontwikkeling in hun houding en gedrag laten zien. Ze hebben meer rust, meer vertrouwen, laten dit zien in hun houding en gedrag en stralen dit ook uit.
Gevolg is een flexibele medewerker die proactief meedenkt met veranderingen en goed in zijn/haar vel zit. Naast het feit dat het een winst is voor de persoonlijke ontwikkeling van de medewerker is het ook een winst voor de organisatie met al haar dynamiek.
Kortom, het hoeft niet altijd moeilijk te zijn om iets eenvoudig los te laten.

Claudia Beumer HR Manager

 

Mijn leven is zoveel luchtiger geworden sinds ik 'de eenvoud van het loslaten' heb geleerd van Ineke. Piekeren daar was ik een ster in en daarbij twijfelde ik vaak aan mezelf. Door een paar simpele vragen loste mijn onzekerheid op. Verbazingwekkend en niet te begrijpen. Elke dag kom ik  situaties tegen waar ik achteraf verbaasd over ben en wat, voor de ontmoeting met Ineke, heel anders gelopen zou zijn. Het heeft mij een luchtiger en vrijer leven gebracht!!!!

Nicole leerling verzorgende-IG

 

Ik wou zo graag van die onrust af, teveel dingen tegelijk plannen, continu telefoon, geen rust om te genieten van het moment. Contact met Ineke Dane en “de eenvoud van het loslaten”hebben na twee afspraken al voor zoveel meer rust gezorgd.

Het kan zo makkelijk zijn om mee te gaan in vervelende / negatieve situaties en zo in een vicieuze cirkel  belanden, juist dan moet je de kracht en de rust vinden om daar op een goede manier mee om te gaan. Ineke heeft me geleerd hoe ik de methode: “de eenvoud van het loslaten’ kan toepassen, waardoor ik negatieve gedachten en emoties los kan laten.    

Stef.Sinds ik kennis heb gemaakt met de methode "de eenvoud van het loslaten©" voel ik mij stukken rustiger. De lichamelijke spanningen heb ik sinds ik de methode toepas niet meer gehad. Ik weet de weerstanden nu eenvoudig los te laten. Ik leef veel meer in het NU en maak mij nu inderdaad veel minder druk over zaken die er niet meer toe doen. De bijeenkomst met jou Ineke heb ik ervaren als een cadeau aan mezelf. Ik denk dat je hier nog veel mensen blij mee gaat maken. 
Elske de Beer, Praktijkondersteuner

 


Door “de eenvoud van het loslaten©” heb ik geleerd om naar mezelf te kijken. Het kleine woordje ‘NU’ is de basis voor mij geworden. De stappen hebben mij geleerd om goed naar de signalen te luisteren en de gedachten die mij kwellen los te laten. Het resultaat is dat ik rustiger ben geworden. Het is nu helder. De ontbrekende puzzel heb ik eindelijk gevonden. Met dank aan mijn begeleider Ineke Dane en het hoofd HRM die dit voor mij mogelijk hebben gemaakt om ‘oude’ bagage los te laten.

Medy Neijs Secretarieel medewerker

’t Kwartje viel al heel snel. Aan het eind van de workshop “De eenvoud van loslaten” voelde ik me blijer en opgelucht. Was ’t echt zo makkelijk? Als ik dit kan blijven toepassen, wordt mijn leven sowieso al makkelijker en leuker.
Karin Willemsen, gemeenteambtenaar

De methode “De eenvoud van loslaten heeft patronen en denkbeelden in mijn leven doorbroken. Ik kan ze loslaten. Geweldig!!
Anja Hulshof, HRM manager

Na mijn kennismaking met “de eenvoud van het loslaten©”ging de communicatie thuis met mijn man veel makkelijker. We zijn een stuk dichter naar elkaar toegekomen. Wist niet dat, dat mogelijk was. Het is mooi om te ervaren hoe eenvoudig het is. Het vertrouwen dat ik bij Ineke heb, gaf dat zij kon doorvragen zodat zij bij de kern van mijn probleem kwam.

 

Caroline Verpleegkundige

Ik ben verrast door de voor mij zo eenvoudige manier van “de eenvoud van het loslaten©”, hoe het zijn werk doet. Ik voel me opgelucht. Het geeft mij enorm veel ruimte. 

 

Echt een aanrader. Tenslotte hebben we allemaal onze pijnpunten.

Carla van Asperen financieel adviseur

Dat zoiets zo eenvoudig kan worden losgelaten is onverklaarbaar. En dat terwijl ik er zolang mee heb lopen rondzeulen. Bedankt Ineke, de integere manier waarop je mij hebt geholpen en het vertrouwen dat je schenkt is geweldig!

 

Lidy van Telgen Verzorgende