ET Healing

 

ET Healing - HEALING DOOR BUITENAARDS MEDISCH TEAM

jdens een sessie kun je voelen hoe en waar de

Veel mensen zijn bekend met energie healing methodes zoals Reiki, Qigong of een van de andere bekende vormen. Meer recentelijk kwam Reconnective Healing naar de planeet met de hulp van een verlichte groep van buitenaardse wezens. Sinds 2000 werken steeds meer healers met een toegewijd buitenaardse medische Team en dit is iets heel anders, onvergelijkbaar met andere methoden.

 

 

Tijdens een sessie kun je voelen hoe en waar de buitenaardsen op jouw lichaam werken en je beleeft sensaties zoals plaatselijke veranderingen van de zwaartekracht, meer druk of juist vermindering van druk, kleuren, het gevoel van tintelingen en nog veel meer, maar allemaal op een zeer zachte manier. Soms kunnen vingers, handen of andere delen van jouw lichaam zich verplaatsen als gevolg van kleine spiersamentrekkingen zonder dat je dat zelf bewust doet. Dit alles klinkt misschien een beetje eng, maar deze buitenaardse wezens zijn zeer liefdevol en zorgzaam. En dit is zeker de belangrijkste ervaring van alle: je komt in contact met hun liefde en vriendelijkheid en dat voel je, dat lift je op, dat heelt je en verandert de manier waarop we hebben geleerd om te denken over hen. En dit prachtige gevoel komt als een bonus bovenop de healing waar je eigenlijk voor kwam! Tijdens de sessie lig je op je rug op een massagetafel met je schoenen uit en verder hoef je niets anders te doen dan gewoon je ogen te sluiten en te ontspannen.


Als healer maak ik via mijn ET-gids contact met het buitenaardse medische team en je kunt het zelf voelen zodra de healing begint. Ik zal je (meestal) niet aanraken en toch heb je soms het gevoel dat je wordt aangeraakt. Dit is niet mijn hand, het is het buitenaardse medische team in actie. Je hoeft verder niets te doen dan alleen maar waar te nemen wat je voelt. Het is zelfs beter om niets te doen. Probeer niet om jouw proces zelf te sturen, het buitenaardse medische team weet wat ze doen en weten wat er gedaan moet worden. Hoogst waarschijnlijk zelfs beter dan jijzelf.


Als healer zal ik met je delen wat het buitenaardse medische team aan het doen is of zal je vragen wat jij ervaart. Je kunt ook zelf vragen stellen aan het buitenaardse medische team via mij. Op deze manier kun je communiceren met de buitenaardse wezens! Sommige mensen kunnen overigens de buitenaardsen zelf zien. Mocht dit zo zijn, laat me dan weten wat je ziet, ook al lijkt het misschien te bizar. Als healers zijn we het gewend!


Een healing sessie duurt ongeveer 1 uur, inclusief 15 minuten intake en 10 minuten evaluatie en vindt normaal gesproken plaats bij mij thuis aan de Molenweg 35 te Breedenbroek, op afspraak. In bijzondere gevallen kan een healing ook worden uitgevoerd op locatie. Gewoonlijk zal elke conditie of aandoening 3-4 healing sessies nodig hebben. In zeer ernstige gevallen kan het oplopen maximaal 10 sessies.


Elk gesprek wordt, als jij dat wilt, opgenomen en aan jou door gemaild via een dropboxlink. Tijdens de healing wordt zeer waardevolle informatie verstrekt door het Buitenaardse Medische Team die soms lastig herinnerd kan worden wanneer mensen terugkeren in de derde dimensie na de healing sessie.


Tot slot
Besef dat genezing tijd kost, net als het ontwikkelen van een ziekte doet. Besef ook dat de ziekte een les in zich draagt en de buitenaardsen zullen deze niet zomaar wegnemen. Door een klacht op te lossen zou het kunnen betekenen dat de persoon zijn/haar les zal missen. Dit zou niet in het voordeel zijn van de persoon op de lange termijn.
Als je dit op een andere manier bekijkt : iemand heeft misschien al jaren lang geleden en gewerkt aan een issue, het wegnemen van de les net voordat deze in het bewustzijn is opgedoken is als het beroven van de marathonloper van zijn prijs een honderd meter voor de finish.
In dit soort situaties helpen de buitenaardsen wel door het proces draaglijker te maken of door het inzicht duidelijker te laten komen. Als de les echter al geleerd is en de klachten geen functie meer hebben op de huidige levensweg dan helpen de buitenaardsen zonder enige terughoudendheid.

 

LET OP !
Ik respecteer in hoge mate het werk van onze reguliere gezondheidszorg, artsen en specialisten!
Op geen enkele wijze wil ik de suggestie wekken dat mijn hulp een vervanging is voor de behandeling of medicatie die door hen wordt gegeven.
Ik wil aan iedereen benadrukken om altijd en voor welke klacht dan ook eerst je huisarts of behandelend specialist te raadplegen alvorens naar mij te komen voor een healing-sessie.
Ik zie mijn werk niet als een alternatief voor reguliere zorg, maar als een aanvulling op de reguliere zorg.

 

Wil je nog meer informatie over dit onderwerp, dan is www.ethealing.nl wellicht iets voor jou. Dank aan Beyond Medicine voor het mogen gebruiken van bovenstaande tekst.