Samen bouwen


Als je gekomen bent om me te helpen dan verspil je je tijd. Maar als je gekomen bent omdat jouw bevrijding verbonden is met die van mij, laat ons dan samenwerken.Anonieme Aboriginal vrouw

Ken je dat? Een verlangen om de wereld een beetje mooier te maken? Door de waan van de dag verstomt dat verlangen maar al te vaak. Ik ervaar dat samen bouwen aan idealen een vuur wakker maakt dat niet te stillen lijkt. Energieën stromen, gedeelde ideeën groeien door tot vruchtbare plannen, die we daadwerkelijk uitvoeren.

  • Met collega/vriendin Silvia Wilhelm van www.4-lifetraining.nl, Agnes Dinkelman www.stillare.com en Carin Been van www.speakwise.nu zijn gesprekken zo vruchtbaar! Dat is bouwen aan persoonlijke groei.

    •  In verbondenheid bouwen met Hans van den Hurk en Sybiel Schroeder van www.bewustbedrijven.nl heeft een stroom aan universeel licht en liefde op gang gebracht die niet meer te stuiten is.

  • Bouwen met Philip, Jacqeline en Manon van Beyond Medicine www.ethealing.nl is healen met liefdevolle professionele buitenaardse medische teams.
  • Met mijn familie, vrienden en vriendinnen mag ik het leven bouwen.


Hopelijk gaan steeds meer mensen mee bouwen, want… 1 + 1 = veel meer dan twee!

mensen/sites die me om diverse redenen inspireren.