Mijn levens- en werkervaring


Van “zorgen voor de ander”, naar “zorgen voor mezelf”. Daardoor kan ik jou nu helpen bij het “zorgen voor jouw zelf”.

Werken met verstandelijk beperkten, pedagogisch werk, verpleegkunde, coördinatie van terminale zorg en tussendoor een aantal prachtige jaren waarin ik de zorg had voor mijn gezin….  zorgen lijkt op mijn lijf geschreven!

Ik zorgde veel voor anderen maar niet voor mezelf. Ik (her)kende mijn gevoelens niet, deed vooral dat waarvan ik dacht dat anderen dat wilden zien en was niet gelukkig. Daarom ging ik op zoek naar manieren om het leven en mezelf beter te begrijpen; wie ik nu eigenlijk was, waar ik vooral gelukkig van werd enz..Een training in persoonlijk leiderschap www.ppminfo.nl gaf me inzichten die helpend waren. Ik ont-dekte hoe het was om speler te zijn in mijn eigen leven. De opleiding: Transformationeel Coach & Trainer www.instituut-orbis.nl was een natuurlijk gevolg van mijn persoonlijke ont-dekkingen; niet zorgen voor, maar de ander ondersteunen bij zijn/haar ontwikkelproces en  tegelijkertijd meer inzicht krijgen in mezelf. Wat een prachtberoep!

De workshop "de eenvoud van het loslaten©" heeft me geleerd achter me te laten wat me belemmert en blokkeert om dat te kunnen doen waar mijn energie van gaat stromen.

De opleidingen: 'Bewust Herinneren', 'Heel Bewust' en 'Ontplooi en geleid jouw bedrijf' van Bewust Bedrijven (www.bewustbedrijven.nl), en mijn levenservaring en vele coachgesprekken (als coach en als gecoachte) hebben mijn weg vrij gemaakt om in vol vertrouwen energetisch te gaan coachen.

Wat je doorleefd hebt, daar kun je anderen in 'onderwijzen'. Het 'Uit mijn eigen veilige huisje stappen' en laten zien wie ik ben zonder angst voor afwijzing, heeft mij gebracht dat ik mijn passie ont-dekt heb. Het levert me veel energie op en levensgeluk. Dat is wat ik jou ook gun.

Veranderen doe je zelf en ik vind het heerlijk om je erbij te helpen.